Кістіон ВолодимирЗаступником мера, який курируватиме комунальну галузь, став Володимир Кістіон, відомий городянам як начальник "Вінницяводоканал". Він уже обживається у своєму новому кабінеті. Попередній власник кабінету Анатолій Уздемір, який з 2005 року працював на цій посаді, а до цього три роки очолював управління міського господарства, пішов на пенсію.

Про те, що черговою кандидатурою на звільнення в мерії є Анатолій Уздемір, подейкували вже давно. А торік Анатолію Анатолійовичу виповнилось 60 років.

У четвер, 26 червня, Володимира Кістіона у новому амплуа представили на засіданні виконкому.
- У галузі, яка віднині стане зоною персональної відповідальності Володимира Євсевійовича, за два роки було чимало зроблено, прокоментував призначення мер Володимир Гройсман. - Головне завдання, яке я ставлю перед новим  членом нашої команди, - вивести рішення проблем комунального господарства на системний рівень. І галузь не проста, і завдання не з легких, однак я впевнений, що він із ними впорається. В тому, що мій новий заступник - профі, він довів на прикладі підприємства, яке дотепер очолював.

Анатолій Уздемір поки у відпустці.
- Вийду з відпуски побачимо, - каже Анатолій Анатолійович. - Міський голова сказав, що я працюватиму у комунальній галузі. На якій посаді - стане відомо пізніше.
Замість Володимира Кістіона вінницьким Водоканалом керуватиме Василь Сиско, головний інженер.


Переглядів: 7301
Поширень: 0