Працівників ДАІ, патрульної служби та дільничних інспекторів привітав очільник міста Володимир Гройсман та головний міліціонер міста Юрій Куций.

Цьогоріч українська міліція святкує свій ювілей - два десятиріччя тому у 1990 році Верховна Рада України прийняла Закон «Про міліцію». Відтоді щороку працівники внутрішніх справ відзначають своє професійне свято саме 20 грудня. Напередодні свята кращих правоохоронців Вінниці відзначили почесними грамотами Вінницької міської ради та грошовими преміями, а начальникам районних відділів вручили комп\'ютерну техніку.

Усіх стражів порядку привітав зі святом міський голова Володимир Гройсман. «Ті серйозні обов\'язки, які лежать на ваших плечах, є особливо важливими для нашого суспільства, - говорить керманич Вінниці. - Щодня ви несете свою службу, знаходячись на межі добра і зла і громада сьогодні розраховує на самовідданість та професійність кожного з вас. Завдяки вашій роботі люди відчувають, що на вулицях міста стає безпечніше. Бажаю вам впевненості, достойної оплати вашої праці та довіри суспільства, щоб люди, які звертаються до вас за допомогою, могли сказати, що у нашому місті є справжні патріоти, які завжди готові прийти на допомогу».

Начальник міського відділу міліції УМВС України у Вінницькій області Юрій Куций також привітав колег зі святом та побажав завжди повертатись із чергувань додому живими та здоровими.


Переглядів: 3891
Поширень: 0