Велике рекламне "простирадло" з підковою та гаслом "НАТО-Так!", яке розвісили на площі Театральній на приміщенні Вінницької державної телерадіокомпанії, не сподобалось деяким політичним силам міста.  Вчора на площі був мітинг проти НАТО. Саме у цей час на обласному телебаченні готувались до презентації громадської кампанії "НАТО - ТАК!", яку проводили представники НСНУ. Чекали на приїзд Вячеслава Кириленка та Ірини Геращенко.

- Прийшли висловити своє обурення бажанням втягнути нас у блок НАТО, - пояснює Валерій Ковальов, голова православного центру "Святий Георгій". - Вважаємо, що нашим людям потрібно захищати свої кордони. Так, Вітренко разом з нами, представники партії "Київська Русь", "Держави", мають підійти комуністи.

Після обіду на площу підтягнулися й регіонали. Ще у середу активісти антинатівського руху знали, що в центрі міста мають агітувати за НАТО, навіть обзвонювали знайомих, приятелів, а не тільки однопартійців, запрошуючи протестувати. Після обіду на площу підтягнулися ще й регіонали.

Хтось кричить у мегафон, хтось тримає транспоранти разом з хоругвами, а хтось співає молитви... І усі - проти НАТО.

ФОТОРЕПОРТАЖ


Переглядів: 3505
Поширень: 0