На урочисті збори, приурочені Дню міліції 20 грудня, завітали очільники області, керівники інших правоохоронних структур. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих при виконанні службових обов’язків працівників міліції та відрядили делегацію для покладання квітів до пам’ятника загиблим міліціонерам при храмі Д.Солунського.

Начальник УМВС України у Вінницькій області, генерал-майор Валерій Нонік привітав своїх колег, відзначив самовіддану роботу Вінницьких правоохоронців та побажав присутнім іскри добра та справедливості, відданості своїй справі, вміння долати труднощі та 20 грудня - професійне свято правоохоронцівперешкоди. Він подякував і обласному та міському керівництву за підтримку правоохоронних органів на Вінниччині - допомогу з будівництвом та придбанням житла для правоохоронців і допомогу у покращенні матеріально-технічної бази та добробуту працівників органів правопорядку.

Як зазначив, вітаючи ювілярів, голова облдержадміністрації, генерал-полковник Микола Джига, УМВС у Вінницькій області без сумніву є одним з кращих і за показниками, і по роботі в Україні, а символом його діяльності є високий професіоналізм, ступінь довіри громадян, що посилює авторитет правоохоронних органів. «Я пишаюся тим, що правохоронні органи Вінниччини сьогодні – гарант безпеки у регіоні, запорука спокійного життя та благоденства вінничан. Завдяки вашій самовіддачі, професіоналізму і нашому співробітництву ми зможемо моделювати чіткі плани та принципи для подолання тих викликів, які постали чи виникнуть у найближчому майбутньому. Адже наша основна мета – це безпека громадян, бажання захистити простого вінничанина та забезпечити його добробут» - підкреслив Микола Джига.

Голова облдержадміністрації згадав жертовність загиблих правоохоронців, відзн20 грудня - професійне свято правоохоронцівачив необхідність підтримки їх родин. Від щирого серця подякував ветеранам міліції, які своєю професійною діяльністю створили базу та стали прикладом для майбутніх поколінь правоохоронців.
До привітань приєднався і радник Прем’єр-міністра України Анатолій Толстоухов, який побажав присутнім добра, успіхів, здоров’я та великого оптимізму. «Ми переживали різні життєві ситуації за ці 19 років, але об’єднавшись ми подолаємо будь-які виклики теперішнього і захистимо наших громадян, не дивлячись на тимчасові труднощі» - зауважив Анатолій Толстоухов.

За багаторічне сумлінне виконання своїх службових обов’язків, високий професіоналізм та до з нагоди 19-ї річниці міліції України керівництво області та міста нагородило кращих працівників – начальників відділів, слідчих карного розшуку, бійців спецпідрозділів Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради, грошовими нагородами.

20 грудня - професійне свято правоохоронцівА генерал-майор Валерій Нонік до Дня міліції України відзначив працівників всіх структурних підрозділів управління заохоченням особового складу, присвоєнням чергового звання та почесними нагрудними знаками і грамотами. Першим нагородженим став голова облдержадміністрації Микола Джига, який частину свого життя віддав служінню людям у правоохоронних органах.

Цього дня правоохоронців привітали і представники взаємопов’язаних з ними структур. Колектив МВС у Вінницькій області отримали привітання та коштовні подарунки від керівництва ВПС Збройних Сил України у Вінницькій області, Служби Безпеки України, обласної прокуратури, державної податкової інспекції, апеляційного і окружного адміністративного суду та ін.

Завершився урочистий захід святковим концертом у виконанні творчих колективів підрозділів УМВС України у Вінницькій області та вінницьких артистів.
 


Переглядів: 5489
Поширень: 0