Цьогоріч понад 350 робіт вихованців дитячих садочків, загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів були представлені на розгляд вінничанам у приміщенні обласного краєзнавчого музею.

Конкурс «Зимова феєрія» відбувався у два етапи. Спочатку у кожному дошкільному закладі та загальноосвітній школі діти виготовляли різноманітні іграшки і новорічні прикраси, штучні будиночки та ляльки, різнобарвні сніговики та ялинки із кольорового паперу та представляли свої роботи на розсуд комісії, яка була затверджена управлінням освіти Вінницької міської ради. З кожного закладу було відібрано по дві-три найкращих роботи, які і потрапили на 2-й етап конкурсу.

У другому турі з 356 робіт, які були представлені у музеї, було відібрано 56 найкращих індивідуальних авторських робіт та понад 20 колективних витворів. Їх автори отримали грамоти від управління освіти міськради, а також подарунки – розвиваючі ігри, новорічні прикраси та, звичайно, солодощі.

Як повідомив начальник управління освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк, у конкурсі брали участь діти віком від 5 до 16 років. «При визначенні переможців враховувалися нестандартний підхід дитини до роботи, її творчий потенціал та фантазія, - говорить Володимир Буняк. – Основною метою конкурсу «Зимова феєрія» є виховання у дітей та молоді образного мислення і творчих здібностей. Крім того, беручи участь у таких заходах, діти намагаються створити прикраси самостійно, власноруч, тим самим працюють над собою та розвиваються».


Переглядів: 21726
Поширень: 0