Після відкриття льодової Ейфелевої вежі та молодіжного творчого проекту з французьким присмаком на площі Театральній «Вінницький Монмарт», естафету святкових програм перехопила Головна новорічна ялинка Вінниці, що розмістилась в Центральному парку культури і відпочинку.

На оголошення в Інтернеті про участь у концертній програмі відгукнулась велика кількість охочих. Серед молодих творчих груп і виконавців Вінниці Молодіжній раді міста довелось, навіть, провести конкурс і відібрати найкращі номери для виступу у Новорічну ніч.

Вже 31 грудня за тридцять хвилин до Нового року на сцені біля Головної новорічної ялинки розпочалась концертна програма «Новорічне Олів’є».

На оголошений флеш-моб городяни принесли салати олів’є зі своїх святкових столів аби позмагатись в найбільш оригінальному рецепті і конкурсі-дегустації. Вінничани зустріли Новий рік двічі, перший в 12 годин за українським часом, а вже о першій годині разом зі всією Європою. Окрім зовсім молодих виконавців свою майстерність у виступах продемонстрували відомий репер Андрій Станіславський та співак Дмитро Нікітін.

З другої години вже першого січня святкова програма продовжилась дискотекою за участю київських діджеїв.

А вже другого січня в новому 2011 році сезон відкрив екскурсійний трамвайчик «Везунчик».

екскурсійний трамвайчик «Везунчик»

Новорічний настрій створювала ялинка, прикрашена в салоні трамвайчика. Всіх охочих малят стюардеси-екскурсоводи запросили до новорічної програми. Дітлахи не тільки могли почути гарні розповіді, але й власними руками виготовити новорічну іграшку, отримати солодкий подаруночок і календарик на 2011 рік.

Святкові програми продовжуватимуться у місті до 14 січня.
 


Переглядів: 7504
Поширень: 0