З початку року за дорученням міського голови Володимира Гройсмана у Вінницькому Центрі адміністративних послуг «Прозорий офіс» було створено Консультаційно-правовий центр «Вінницька міська юридична клініка». Звернувшись сюди, городяни та суб’єкти господарювання можуть отримати безкоштовну консультацію з правових питань, в тому числі з питань отримання адміністративних послуг, які надаються безпосередньо у «Прозорому офісі».

Вже з перших днів Нового року, звернувшись до Консультаційно-правового центру, вінничани можуть отримувати безкоштовні консультації із земельних питань, питань архітектури та містобудування, обліку та розподілу житла, державної реєстрації суб’єктів господарювання та інших юридичних питань.

Із створенням Консультаційно-правового центру для інвалідів, малозабезпечених громадян та осіб, які опинились у складних життєвих обставинах, з’явилась можливість безоплатно отримати не лише консультації, а й практичну допомогу у складанні і оформленні документів, наприклад, для оформлення матеріальної допомоги, пільги тощо. Офіс працює у будні дні з 9:00 до 18:00.

За словами начальника управління розвитку споживчого ринку та послуг Вінницької міської ради Сергія Кудлаєнко, на сьогоднішній день також розглядається питання щодо створення на базі «Вінницької міської юридичної клініки» місць для студентів вінницьких вишів, які б могли проходити тут навчальну та виробничу практику. «Студенти вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямком «правознавство», матимуть змогу проходити практику у Консультаційно-правовому центрі, тим самим покращуючи свої знання та набуваючи практичного досвіду у юридичній галузі,» - говорить Сергій Кудлаєнко.


Переглядів: 3333
Поширень: 0