У Вінниці вже стало традицією 5 січня відзначати день "Світлих вчинків". В  цьому році  БФ «Подільська громада»  вирішила привітати з новорічними та різдвяними святами людей, яким так необхідна наша увага та підтримка – одиноких людей похилого віку. Школярі та студенти Вінниці, не зважаючи на зимові канікули, зібралися усі разом, аби зробити власноруч привітальні листівки та приготувати «святу вечерю».

Організатори акції навмисно наполягли на тому, щоб вся робота виконувалася самостійно. Адже саме так можна передати душевне тепло, любов та ласку людям, яким цього дійсно не вистачає. В приготуванні святкової вечері посприяла ще й адміністрація ресторану «Діамант», де власне і проходила вся підготовча частина заходу. Повари закладу ретельно та старанно, а головне смачно та якісно, приготували їжу, не забувши, звісно, і про основну страву «святої вечері» - кутю. Попереду усіх чекає Різдвяний вечір, а отже і велика кількість колядників. Тож не забули організатори і про солодощі, якими зазвичай пригощають цих гостей. Ретельно спакувавши гостинці з листівками, смачними стравами та великою кількістю цукерок, кожен учасник відправився за вказаною адресою, аби власноруч їх передати і ще раз душевно привітати та відвідати одиноких людей.

Можливо це здається банальними речами для більшості людей, але сльози на очах та слова вдячності від отаких ось простих, але все-таки «світлих» вчинків з’явилися. То чому ж їх не робити частіше?


Переглядів: 3938
Поширень: 0