Відкриття нової об\'їзної дороги у КалинівціВ урочистому відкритті нової об’їзної взяв участь Віце-прем’єр-міністр-Міністр інфраструктури Борис Колесніков, а також керівництво області.

Віце-прем’єр-міністр-Міністр інфраструктури Борис Колесніков наголосив на важливості введення в експлуатацію об’єкта-довгобуду. «Те, що за 17 років збудували понад 9 км траси це «вражає», в лапках, але те, що за 7 місяців 2010 року збудували 75% дороги – це дійсно вражає».

Урядовець подякував будівельникам та шляховикам за якісну роботу. Він додав, що уряд і в подальшому буде приділяти увагу будівництву автомобільних доріг та вчасному їх фінансуванню.

У Калинівці відкрили рух новою об’їзною дорогоюГолова облдержадміністрації Микола Джига повідомив, що модернізація головних автошляхів Вінницької області буде тривати. «Дорога буде продовжена до Вінниці, далі – до аеропорту в Гавришівці, а звідти на північ до с. Комсомольського, що по Київській трасі». «Це програмна задача, і, думаю, її буде виконано в наступному і найближчих роках», - сказав він.

Будівництво обходу м. Калинівка розпочато в 1993 році. У 2007 Службою автомобільних доріг у Вінницькій області було введено в експлуатацію першу ділянку протяжністю 3,3 км. В 2010 році роботи з будівництва решти 6 км були повністю завершені. Загальна вартість проекту складає 202,3 млн.грн.

Нова транспортна розв’язка зробить рух автотранспорту не лише швидшим, але й безпечнішим, а також екологічно «розвантажить» районний центр.

Фото з сайтів:
www.kmu.gov.ua
http://www.skyscrapercity.com/


Переглядів: 6800
Поширень: 0