Будівництво хірургічного корпусу Голова облдержадміністрації Микола Джига провів 20 січня робочу нараду на будівельному майданчику, де триває спорудження хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні імені М.І. Пирогова. В заході взяли участь керівники будівельних та підрядних організацій і замовники будівництва унікальної для області споруди загальною площею 20 тисяч кв. метрів розрахованої на 240 ліжок.

М. Джига, вислухавши пояснення запрошених керівників, поставив перед ними амбітне завдання – до кінця року поетапно завершити будівництво, на що потрібно ще 50 млн. грн., та оснастити новозбудований корпус найсучаснішим медичним обладнанням. Всього для цих цілей область проситиме в Кабінеті Міністрів України 100 млн. гривень.

Учасники наради ознайомилися з ходом проведення робіт з монтажу систем опалення, водопостачання, каналізації тощо. М.Джига попросив скласти детальний план із завершення будівельно-монтажних робіт та благоустрою території. Доручив заступникові голови облдержадміністрації Роману Аксельроду щотижня доповідати про хід робіт на будові.

Оскільки в лікувальному закладі обслуговуватимуться пацієнти з усієї області, Микола Джига висловив пропозицію про залучення всіх регіонів Вінниччини для надання, методом народної будови, можливої допомоги із облаштування окремих блоків і палат – це і лікарські меблі, карнизи, штори, оздоблення тощо. А для цього до 20 лютого, напередодні Дня захисника Вітчизни, спецпідрядники мають завершити монтаж в палатах та кімнатах мереж тепло-,водо-і електрозабезпечення.


Переглядів: 3855
Поширень: 0