Державна контрольно-ревізійна служба відзначила своє повноліттяУ вітальному слові начальник КРУ Олена Вахновська зазначила, що 18 років – лише маленька частинка історії України, однак для контрольно-ревізійної служби – це непростий шлях становлення і розвитку, реформування і удосконалення, професійного зростання і перемог. Це – самовіддана праця тисячі людей, мільйони збережених та повернутих державі гривень, сотні ініційованих управлінських рішень, спрямованих на підтримання фінансової дисципліни. «За ці роки контрольно-ревізійна служба перетворилася на потужну структуру, яка надійно охороняє інтереси країни, непорушно стоїть на заваді зловживанням бюджетними коштами та державною власністю, – наголосила Олена Василівна. – Про її важливість та необхідність свідчить і той факт, що поміж інших органів виконавчої влади вона не ліквідується, а реорганізовується в Державну фінансову інспекцію України із збереженням статусу та повноважень».

Олена Василівна подякувала працівникам Управління за їхню наполегливу та самовіддану працю і побажала міцного здоров’я, добробуту, професійного самовдосконалення, кар’єрного зростання та нових здобутків в ім’я України.Державна контрольно-ревізійна служба відзначила своє повноліття

За зразкове виконання посадових обов’язків, сумлінну працю та високий професіоналізм найкращі працівники були відзначені Подяками Голови КРУ, Почесними грамотами Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради, нагрудним знаком «Почесний працівник державної контрольно-ревізійної служби в Україні» та Грамотами Вінницького обкому профспілки працівників державних установ.

Крім того, Олена Вахновська висловила щиру вдячність керівництву області та міста, правоохоронним структурам, податковій службі за плідну співпрацю і взаємодопомогу. «Оскільки, тільки об’єднавшись і спрямувавши усі свої зусилля в єдине русло, ми зможемо забезпечити добробут як кожного громадянина, так і нашої країни», – наголосили Олена Василівна.

 


Переглядів: 9153
Поширень: 0