У п’ятницю, 28 січня, керівникам структурних підрозділів та особовому складу податкової міліції ДПА у Вінницькій області представлений перший заступник начальника управління податкової міліції, який виконуватиме обов’язки першого заступника голови ДПА – начальника управління податкової міліції області, Андрія Таранова. Представили нового керівника обласної міліції заступник начальника ГУПМ ДПС України Руслан Плющ та голова ДПА в області Олександр Вітрук.

Полковник податкової міліції Андрій Володимирович Таранов, 1975 року народження, народився у Могилеві-Подільському Вінницької області, закінчив Українську академію внутрішніх справ та Київський національний університет ім. Т. Шевченка. З 1992 року працював на відповідальних та керівних посадах ГУМВС м. Києва, а з 2003-го – підрозділів податкової міліції ДПА у м. Києві. До переходу на службу до ДПА у Вінницькій області працював першим заступником начальника ДПІ – начальником головного відділу податкової міліції у Солом’янському районі м. Києва.

Попередник Андрія Таранова, Віктор Максимишин, який очолював УПМ ДПА в області з травня 2010 року, звільнений з посади за власним бажанням.

Головними цілями та завданнями, які ставить перед очолюваним підрозділом ДПА в області Андрій Таранов, є забезпечення надходження коштів до державного бюджету шляхом відшкодування завданих збитків, посилення заходів у рамках виконання загальнодержавної операції «Бюджет», а також викриття конвертаційних центрів. Керівник відзначив, що ці заходи суттєво підвищать ефективність роботи податкової міліції Вінниччини.


Переглядів: 10449
Поширень: 0