Під час подорожі можна оформити одноденний шлюб. Закохані пари матимуть нагоду взяти участь у святковій програмі.

Як повідомив начальник відділу у справах сім\'ї, молоді, та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов, організатором романтичної подорожі для закоханих є Молодіжна рада міського голови та святковий екіпаж «Везунчика». «У трамвайчику-кав\'ярні пари зможуть дізнатися, що приготували зірки для закоханих у цьому році, взяти участь в аукціоні і приємно провести час із своєю другою половинкою у романтичній атмосфері», - говорить Руслан Анфілов.

14 лютого закохані зможуть здійснити романтичну подорож на вінницькому «Везунчику»

Під час подорожі, яка триватиме протягом години, закохані зможуть дізнатися персональний індивідуальний гороскоп для своєї пари, обравши одне із сердечок-валентинок на вибір, яке і розповість їм про майбутнє. Найсміливіші зможуть здійснити реєстрацію шлюбу на 24 години, яку проводитимуть стюардеси «Везунчика». Усі бажаючі отримають відповідне свідоцтво. Також під час подорожі відбудеться аукціон «Для коханої». Парубки зможуть придбати для своєї єдиної оригінальний лот, який складається із звитків зі словами про кохання. Таким чином, про романтичний вечір «дамі серця» щодня упродовж року нагадуватиме 365 романтичних афоризмів та висловів від відомих особистостей.

Потрапити на «борт» святкового «Везунчика» можна, зателефонувавши за номером 59-53-02 до координатора проекту Ольги Магаровської, або ж відправивши повідомлення адміністратору групи «Вінницький Везунчик» у соціальній мережі «В контакте». Посадка та висадка пасажирів здійснюватиметься в центрі міста, на вулиці Соборній.

Кількість місць обмежена, тому закоханим, які бажають провести вечір романтично та цікаво, слід поквапитися із замовленням.


Переглядів: 5472
Поширень: 0