4 лютого начальник обласного управління ДАІ Геннадій Прокопович поінформував журналістів про стан справ щодо винесеної Державною інспекцією з контролю за цінами постанови про стягнення з Державтоінспекції штрафу у сумі 598, 8 тисяч гривень.

Вінницька ДАІ відсудила у Держінспекції по цінам 600 тисяч гривень

За даною інформацією, начальник обласної Держінспекції з контролю за цінами Ігор Галицький повідомив, що внаслідок порушення державної дисципліни цін вінницьку Державтоінспекцію оштрафовано на вищезгадану суму.

Вінницька ДАІ була оштрафована за встановлення необґрунтовано завищеної плати за оформлення реєстраційних документів і документів на право керування транспортними засобами та завищення вартості техогляду транспортних засобів, які перевозять небезпечні вантажі.

Як зазначив під час брифінгу Геннадій Прокопович, перевірка служби мала місце восени минулого року, проте є ухвала двох судів: окружного адміністративного суду від 8 грудня 2010 року та вінницького апеляційного від 12 січня вже цього року, які своїми рішеннями постановили залишити без задоволення застосування економічних санкцій щодо Державтоінспекції.

Слова начальника обласної Державтоінспекції були підтверджені юристом УДАІ Світланою Зонік, яка показала журналістам ухвали обох судів, про які не міг не знати начальник держінспекції з контролю за цінами Ігор Галицький, адже на кожному судовому засіданні був присутній представник його служби.

Державтоінспекція працює у правовому полі згідно чинного законодавства і самовільно цін на послуги, які надає не встановлює.


Переглядів: 3583
Поширень: 0