У Вінниці відбулася музична презентація книги ужгородського поета9 лютого 2011 року в приміщенні Вінницького національного технічного університету відбулася презентація книги ужгородського поета Валентина Кузана «Щось», яка втілена в музичний проект під назвою «02:00», співавтором якого є людина, яка володіє 12 музичними інструментами - Дмитро Павлов.

Ми побачили та почули наскільки вдало можна поєднати в одному проекті поезію та музику. У Вінниці до двох митців приєднався і наш музикант флейтист – Микола Доляк. Поєднання звучання двох музичних інструментів, неперевершеного тембру голосу автора поезії створило надзвичайну атмосферу спокою та захоплення талантом.

«Цей проект є глибоко ліричним. Крім того, він містить всі емоції, які переживає людина за життя, за винятком, хіба що, агресії. Там є впевненість, кохання, закоханість, депресія, іронія, самоіронія, розпач, доброта і, гадаю, доброта і любов о «Другій годині ночі» найбільше», -- ділиться думками про проект його співавтор Валентин Кузан.

По закінченню презентації відбулося неформальне спілкування. Усі бажаючі мали змогу придбати книгу, задати запитання виконавцям та просто приємно провести час.


Переглядів: 3629
Поширень: 0