У Вінниці відкрито "Вікно життя"На території лікувального амбулаторного центру ім. Джанни Бертти Молля при монастирі-згромадженні Дочок Милосердя Каносіянок Римсько-католицької церкви 14 лютого 2011 року відбулося відкриття «Вікна життя».

В урочистостях взяли участь керуючий Кам’янець-Подільською дієцезією Римсько-католицької церкви єпископ Леон Дубравський, представники УПЦ, духовенство, представники лікувальних та соціальних закладів, меценати, сестри та віруючі храму.

У Вінниці відкрито "Вікно життя"Що стосується діяльності «Вікна життя», то слід зазначити, сестри монастиря разом з віруючими парафії Матері Божої Ангельської Римсько-католицької церкви, окрім іншої діяльності поставили перед собою завдання уберегти жінку від абортів, спасти життя ненародженій дитині. Для цього щоденне життя сестер і прихожан було навантажене зустрічами з молоддю, подружніми парами та організацією публічних заходів щодо цього. Однак, врахувавши, що кількість абортів в місті і в області не зменшилось, сестри монастиря облаштували вікно, в якому мама зможе анонімно залишити своє «небажене» дитя, а черниці беруть на себе обов’язок, спільно з управлінням охорони здоров’я та курортів облдержадміністрації, лікувальними та соціальними закладами області зберегти життя дитині та створити їй всі умови для повноцінного життя.


Переглядів: 5925
Поширень: 0