У Вінниці на День св. Валентина закохані пари одружилися у трамвайчику-кав’ярні «Везунчик» під час романтичної подорожі вечірнім містом. Подорож тривала 1 годину вулицями міста.

Під час подорожі святковий екіпаж трамвайчика проводив прикольні молодіжні конкурси, роздавав подарунки, унікальні валентинки, проводив святковий аукціон та головне – відбулася церемонія одруження на 24 год. з видачею святкового свідоцтва.

Закохані пари зробили перше серйозне спільне рішення, хоча і тривав шлюб лише 24 години. Усім бажаючим було видано свідоцтва про реєстрацію святкового шлюбу. Цей вечір був особливим. Для всіх учасників солодощі, шампанське та ще багато іншого.

Відкриттям цьогорічного дійства був аукціон «Для коханої» - це не просто подарунок, що забувається через місяць… 365 днів на рік кохана дівчина переможця діставатиме папірці з висловом про кохання!

Також учасникам дуже сподобався індивідуальний гороскоп для двох… Усі дізнались, що приготували для них зірки. Кожна пара разом вибирала сердечко, яке розповіло їм про майбутнє.

Сюрпризом навіть для самих організаторів були справжні молодята, які по-справжньому взяли шлюб 14 лютого 2011 року у Вінницькому РАЦСі, а потім приєдналися до святкування у «Везунчику».

Організаторами акції є Молодіжна рада міського голови та відділ у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради.

 


Переглядів: 7516
Поширень: 0