Аби підготуватись  до «Євро – 2012», в управлінні ДАІ Вінниччини посилено вивчають англійську мовуНавчання проходять у навчальному Центрі підготовки працівників УМВС у Вінницькій області. Першими тут зібралися співробітники управління ДАІ, потім навчатимуть інспекторів роти ДПС міст Вінниці і Немирова та взводу супроводу УДАІ. Урок триває дві години, усього кожна група займатиметься три місяці.

«Рівень підготовки наших працівників різний. Практично немає тих, хто вільно говорить іноземною мовою, основна маса - це базова шкільна підготовка, яка потребує освіжити знання, адже мова потребує постійного тренінгу» - розповідає Сергій Мерзлікін підполковник міліції начальник навчального Центру при УМВС.

Навчає правоохоронців викладач Центру майор міліції Павло Сидорук, який добре знає англійську мову, тому що неодноразово застосовував її під час виконання миротворчих завдань у різних країнах світу.

«Його завдання - підготувати міліціонерів до практичної, розмовної мови», - каже Сергій Васильович.

Загалом, Вінницька область має підготувати до кінця року 582 правоохоронців, які володітимуть діловою, розмовною англійською мовою для участі у заходах під час проведення «Євро - 2012».

Аби підготуватись  до «Євро – 2012», в управлінні ДАІ Вінниччини посилено вивчають англійську мову

Як –то кажуть, знання «на плечах не носять», тому такі лекції із задоволенням відвідують співробітники УДАІ, щоб вдосконалитися у вивченні англійської мови. Після їх завершення здаватимуть залік.

До речі, УМВС України у Вінницькій області має підготувати для правоохоронних заходів під час «Євро – 2012» - 775 міліціонерів. Це найбільша, після Львову та Києва, кількість правоохоронців з поміж інших областей.

Навчання з вивчення англійської мови триватиме до червня 2012.

Служба профілактичної роботи
УДАІ УМВС у Вінницькій області


Переглядів: 4658
Поширень: 0