Микола Азаров  з Прем\'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном НетаньягуГлави двох Урядів здійснили обмін думками з широкого кола питань українсько-ізраїльських відносин щодо торгівлі та економічних зв’язків, а також актуальних міжнародних та регіональних проблем.

Сторони висловили задоволення у зв’язку з високою динамікою розвитку двосторонніх відносин та діалогу на високому рівні між двома країнами. Глави Урядів України та Ізраїлю підтвердили прагнення підтримувати активний політичний діалог та двосторонню співпрацю у торговельно-економічній, інвестиційній, науково-технічній, культурно-гуманітарній сферах та заохочувати контакти між представниками ділових кіл.

Прем’єр-міністри привітали запровадження безвізового режиму між Україною та Ізраїлем, що позитивно вплинуло на спільну торгівлю та подальший розвиток туризму між обома країнами.

Микола Азаров під час зустрічі з Віце-прем‘єр-міністром – Міністром закордонних справ Держави Ізраїль Авігдором Ліберманом заявив, що Україна та Ізраїль домовилися розпочати пілотний медичний проект у Вінниці.

За його словами, цей проект буде розпочато саме у Вінниці завдяки готовності муніципалітету міста та ізраїльської сторони його реалізовувати.


Переглядів: 3291
Поширень: 0