У залі Будинки Офіцерів, де не було жодного порожнього місця, пройшов з цієї нагоди святковий концерт. Виступити для вінничан і підтримати друзів приїхала команда КВН "Острів Крим", зібралися і найзатятіші уболівальники команди і просто прихильники якісного гумору.

З днем народження привітати команду приїхав глава Нацради НБУ, давній друг команди Петро Порошенко. Жартувати разом на сцені у "Вінницьких Перців" і Петра Олексійовича вийшло дуже навіть непогано. Публіка наприклад дізналася про будівництво другої і третьої "Фабрики зірок" на території міста, при чому на третій фабриці солодощів Петро Олексійович обіцяв випускати виключно цукерки "П\'яна вишня", після чого усі "перці" вирішили перекваліфіковуватися в дегустаторів на новій фабриці.  Завершуючи привітання з елементами першоквітневого розіграшу, Петро Порошенко вручив директорові команди Сергію Борзову в\'язку червоних перців, щоб ніколи жарти КВН-щиків не були прісними.

Дві години жартів, сміху і пародій, а також неповторних голосів вокалістів обох команд веселили вінничан, що потрапили на концерт. Особливо сподобалися глядачам жарти на політичні теми. Урокам української мови від Великого Кобзаря прем\'єр-міністрові Азарову зал аплодував невпинно.

Від виступу гостей із вже прогрітого сонцем півострова зовсім повіяло відпусткою, морем і шаурмою. "Острів Крим" радував глядачів гумором з акцентом східних базарів і морських пляжних пригод. Одним словом, за дві години вінничани, що прийшли на концерт, продовжили собі життя на довгі роки. Чого бажаємо і команді "Вінницькі Перці". І окрім довгих років - вдалих жартів, нев\'янучого оптимізму і нових перемог на КВНівскій сцені усіх країн, де люблять цю вічно молоду гру.

Фото з сайту

http://a2vin.com/paparazzi/vinnickim_percy_-_pyatiletie.html

 


Переглядів: 5520
Поширень: 0