7 квітня весь світ відзначає день здоров\'я. Цей день відзначається в день створення Всесвітньої організації охорони здоров\'я - ВООЗ - у 1948 році. За час, що минув з цього моменту, членами Всесвітньої організації охорони здоров\'я стали понад 190 держав світу.

Щорічне проведення дня здоров\'я стало традицією з 1950 року. Він проводиться для того, щоб люди могли зрозуміти, як багато значить здоров\'я в їхньому житті та вирішити, що їм потрібно зробити, щоб здоров\'я людей в усьому світі стало краще. Щороку Всесвітній день здоров\'я присвячується глобальним проблемам, що стоять перед охороною здоров\'я планети і проходить під різними девізами.

У Вінниці буде організовано проїзд колони велосипедистів по вулицях міста в супроводі машини ДАІ. Захід призначено на ранок (коли основна маса вінничан добирається на роботу в особистому та суспільному транспорті) з метою популяризації велосипеду, як транспортного засобу, велоруху, активного і здорового способу життя, турботи про екологію і розвантаження автодоріг. Міська влада говорить про необхідність сприяння розвитку велосипедної інфраструктури і робить перші кроки, спрямовані на агітацію вінничан пересуватися по нашому місту на екологічно чистому транспорті подібно до того, як це відбувається в містах розвинених європейських держав.

Вінницький обласний центр фізичного здоров\'я населення "Спорт для всіх" запрошує ВСІХ велосипедистів нашого міста, небайдужих до розвитку велоруху, взяти участь у цьому заході.

Місце збору: 7 квітня 2011 в 7:45 біля арки ЦПКіВ ім.Горького (навпроти центрального універмагу)

Старт: 08:00

Маршрут: Арка ЦПКіВ ім.Горького, Хмельницьке шосе, Келецька, Пирогова, Соборна, Червонохрестівська, Грушевського, Першотравнева, Театральна, Арка ЦПКіВ ім.Горького. При сприятливих погодних умовах таких кіл може бути декілька.


Переглядів: 3200
Поширень: 0