Одразу два вінницьких КВНщики пройшли перший этап кастингу у проекти "ГОЛОС КРАЇНИ"! Всього подали заявки більше ніж 4 тисячі. Перед світлими очима Костянтина Меладзе повстало лише четвертина обранних. І ось він вирішив, що у шоу "Голос Країни" будуть представляти Вінницю три людини. Двоє з них відомі за виступами у командах КВН "Странная Сборная" и "Сборная винницкого края".

Вікторія Рихлюк

Вікторія Рихлюк

Олександр Небава

та Олександр Небава

Нагадаємо, незабаром відбудеться прем\'єра шоу "Голос країни" на телеканалі 1+1. Це – масштабний та професійний український телепроект. "Голос країни" - не традиційне талант-шоу, тут не буде кумедних номерів і смішних учасників. У цьому проекті важливі тільки вокальні дані, тому попередній кастинг проходить і серед професійних вокалістів. Переможець нового вокального шоу каналу "Голос країни" отримає контракт на запис та випуск свого альбому у найбільшій рекординговій компанії світу – Universal Music. UMG – найбільша у світі музична компанія. Група працює у 77 країнах, охоплюючи 98% музичного ринку світу. Зокрема, UMG працює із такими зірками як Lady Gaga, Стінг, Емінем, гурт Black Eyed Peas, U2 та багатьма іншими.

Universal Music також зніме для переможця "Голосу країни" два відео-кліпи, візьме на себе організацію гастролей та PR-супровід співака. Лейбл займатиметься просуванням альбому не лише в Україні та СНД, а і по всьому світу.

Отже, щоб отримати контракт із найбільшим світовим рекординговим лейблом, вокалістам необхідно пройти перший етап кастингу шоу "Голос країни", де голоси обирає Костянтин Меладзе. Потім – другий етап, де 4 зіркових тренери набиратимуть команди, з якими працюватимуть протягом усієї програми. Зірковими тренерами будуть Діана Арбеніна, Руслана Лижичко, Олександр Пономарьов та Стас Пэха. Переможе той, кого глядачі оберуть голосуванням у прямому ефірі.

То ж побажаємо землякам і колегам удачі!


Переглядів: 9346
Поширень: 0