Конкурс краси серед студенток «СтудМіс України» наближається!19 квітня в приміщенні НК «Feride Plaza» відбулася прес-конференція, присвячена обласному фіналу першого всеукраїнського конкурсу краси серед студенток «СтудМіс України».

Організатори обласного етапу конкурсу розповіли присутнім про організацію та підготовку до фіналу, який відбудеться 29 квітня в нічному клубі «Feride Plaza».

У конкурсі прийматимуть участь 14 учасниць з 8 ВУЗів м. Вінниці.

Конкурс СтудМіс реалізується в три етапи. На першому етапі в кожному ВНЗ обрали студентську красуню, яка і потрапить до обласного фіналу (2 етап), де всі переможниці змагатимуться за право представляти Вінницьку область на фіналі СтудМіс України. На фінальному етапі (3 етап), який пройде 20 травня в столиці нашої країни, серед усіх студентських міс областей оберуть найкращу, яка отримає титул “Студентська міс України”.

Учасниці конкурсуШоу пройде в атмосфері стилю рок і всі конкурсні виходи учасниць будуть здійснені під знамениті рок-хіти в сучасних інтерпретаціях. Головною відмінністю та особливістю конкурсу організатори та учасниці вважають те, що крім зовнішніх даних будуть оцінюватися кмітливість, яку конкурсантки зможуть проявити під час так-званого конкурсу «питання-відповідь», і талант, який вони продемонструють під час хореографічної постановки. До речі, саме танцювальний номер у дусі 60-х років від хореографа Аліни Сойфер має стати родзинкою шоу. Адже він буде поставлений таким чином, що конкурсантки покажуть не лише свій танцювальний талант, а й вміння створити власний неповторний образ під час сольної частини.

Гостем конкурсу стане гурт Rapira, який обіцяє порадувати глядачів новим складом та репертуаром.

Учасниці представлятимуть дефіле в колекції шкіряних виробів від дизайнера Марини Ярославської та у вечірніх сукнях від студії Elis May.

Учасниці конкурсуДо складу журі, крім організаторів та партнерів конкурсу, увійде Міс Вінниця 2011 Вікторія Матящук та Перша Леді України 2010 Ксенія Саніна.

Серед семи номінацій, за якими обиратимуть найкращих студенток Вінниччини, є номінація Міс Інтернет. Вже зараз усі бажаючі можуть зробити свій вибір і обрати найкращу на свій смак дівчину. Для цього варто зайти на http://www.tutvse.com.ua/ua/vn/photo-competition/ і проголосувати.

Переможниця обласного фіналу  конкурсу краси серед студенток поїде до Києва для підготовки та участі у фінальному етапі СтудМіс України.

Щоб придбати квитки на конкурс, які коштують 25 грн., звертайтеся в каси клубу та до координатора конкурсу в області Міли Курбатової. Поспішайте!
 


Переглядів: 6526
Поширень: 0