Починаючи із 29 квітня, до вінницького концертного залу «Райдуга» приїжджатимуть із гастролями відомі виконавці із різноманітними концертними програмами, які зможуть задовольнити смаки найвибагливіших меломанів. Джаз-кабаре «Хоронько-орекстр», вокальний секстет «Дюк-тайм», Тамерлан, LALO Project, Брати Борисенки та Коля Серга - далеко не весь перелік виконавців, які завітають до Вінниці упродовж концертного сезону, який триватиме до кінця літа.

Розпочнеться сезон концертів 29 квітня із проекту джаз-кабаре «Хоронько-оркестр», який носить назву «Ранок карнавалу». Дмитра Хоронько, лідера гурту, по праву вважають людиною-оркестром, оскільки він грає на різноманітних музичних інструментах, а також Хоронько - драматичний актор. Саме тому його джаз-кабаре є свого роду театром джазу, оскільки кожен виступ цього гурту - своєрідна вистава та спілкування із глядачами.

Далі естафету перехопить вокальний секстет із міста Одеси «Дюк-тайм». Цей чоловічий колектив підкорив не один зал європейських країн своїм артистизмом, виконавською майстерністю та академічним вокалом. Головною музичною особливістю вокального секстету є виконання усіх композицій без супроводу музичних інструментів та без фонограми. Концерт вокальної шістки «Дюк-тайм» відбудеться 11 травня.

Наступного дня, 12 травня, до Вінниці завітають Тамерлан та Ольга Омаргалієва, Олексій Матіас та LALO Project, а 27 травня із проектом «Зірковий транзит» виступатимуть улюбленці молоді Брати Борисенки, східна красуня Сабріна та Коля Серга. Останній представить програму, яку презентуватиме на конкурсі молодих виконавців у Юрмалі «Нова Хвиля».

Як повідомив директор КП «Центр концертних та фестивальних програм» Максим Філанчук, упродовж травня-серпня у ККЗ «Райдуга» також відбудеться фестиваль «Ми - за Україну духовну». «Цей фестиваль буде приурочено до святкування 15-ої річниці Конституції України та 20-річчя Незалежності України, - говорить Максим Філанчук. - У програмі фестивалю відбудеться зведений концерт шкіл естетичного виховання, концерт училища культури і мистецтв ім. Леонтовича, академічного хору «Вінниця» та багатьох інших гуртів та творчих колективів міста та області. А якщо говорити про концерти зірок шоубізу, які відбуватимуться у «Райдузі» протягом цього концертного сезону, то кожен вінничанин матиме можливість їх відвідати. Адже ціни квитків будуть прийнятними. А головне - ми зможемо задовольнити смаки різних вікових груп в залежності від їх музичних уподобань».

За словами начальника відділу культурно-мистецьких проектів та організаційно-масової роботи департаменту культури Вінницької міської ради Світлани Тіскіної, концертний сезон у «Райдузі» подарує вінничанам гарний настрій та позитивні емоції. «Запрошуємо усіх городян завітати до ККЗ «Райдуга» та провести з користю та насолодою свій вільний час, отримуючи задоволення від розмаїття концертних програм», - говорить Світлана Тіскіна.


Переглядів: 6634
Поширень: 0