День Перемоги. Саме це свято вже багато років святкується нашим народом, як перемога над фашизмом, як пам\'ять про полеглих, як наука нащадкам ...

Наше місто не залишився в стороні від героїчного подвигу радянського народу в боротьбі проти світового зла. Величезна кількість жителів нашої Вінниці пішли на фронт у перші дні війни. Багато хто залишився, щоб боротися з німецькими загарбниками вже в тилу ворога. Вони билися за те, що їм було дороге: свою країну, свій народ, своє місто, свою вулицю. Вічна Вам слава і низький Вам уклін.

Пропонуємо Вам взяти участь у вікторині, присвяченій Дню Перемоги 9 Травня.

Уявіть собі, що Ви перенеслися в 18 березня 1944 року, за кілька днів до звільнення нашого міста. Ви в лавах Радянської армії 1-го Українського фронту, що веде бої на підступах до Вінниці. В одному з рейдів розвідки були захоплені важливі документи про розміщення німецького гарнізону та плани гітлерівців щодо Вінниці. Згідно цих даних німці хочуть повністю підірвати місто, набивши будівлі вибухівкою і отруйними речовинами. Так як ви були жителем міста, командування зараховує Вас до спеціального рятувального загону, який повинен перешкодити планам фашистів. Ваше завдання по 10 фотографіям (фотографії фрагментальні, оскільки при захопленні розвідниками документів, німці намагалися знищити їх) визначити зображені на них будинки, в яких закладені вибухові пристрої.

Переможці вікторини отримають призи:

  • Похід у кінотеатр - 2 особи;
  • Поїздка на катері по Південному Бугу - 2 особи;
  • Ситний обід у польовій кухні на 2 чоловік.

Право вибору призу визначається тим, наскільки ви швидко і правильно ідентифікуєте будівлі. Пам\'ятайте, майбутнє залежить від Вас. І не факт, що інші знають більше Вас і зможуть відповісти на всі питання. Відповіді приймаються до 18:00 7 травня.

Прийняти участь в конкурсі

 


Переглядів: 6420
Поширень: 0