Керівництво області та міста відвідали обласний госпіталь інвалідів Великої Вітчизняної війни У рамках відзначення на Вінниччині Дня Перемоги голова обласної державної адміністрації Микола Джига, голова обласної ради Сергій Татусяк, Вінницький міський голова Володимир Гройсман та народний депутат Віктор Корж привітали зі святом Великої Перемоги ветеранів та інвалідів війни, які перебувають на лікуванні в обласному госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни.

Головний лікар обласного госпіталю Валерій Бабійчук ознайомив присутніх з умовами перебування пацієнтів в терапевтичному відділені лікарні. Адже матеріально-технічна база лікувального закладу подібного типу є однією з найкращих у державі.

Вітаючи ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни, Микола Джига відмітив, що 9 травня - всенародне свято, адже наші діди і батьки поклали своє життя за те, аби ми мали можливість жити і творити під мирним небом. За це їм низький уклін і безмежні слова вдячності. До слів привітання приєднались Сергій Татусяк та Володимир Гройсман.

Керівництво області та міста відвідали обласний госпіталь інвалідів Великої Вітчизняної війни Від імені обласної та міської влади Микола Джига вручив головному лікарю обласного госпіталю Валерій Бабійчуку сертифікат на 100 тис.грн.

Вітаючи зі святом, Віктор Корж проінформував, що для ветеранів області придбано необхідних сучасних ліків на суму близько 1 млн.грн., а також вручив сертифікати на суму по 80 тис. грн.. обласній клінічній лікарні ім.. Пирогова та обласному радіологічному диспансеру.

Також у рамках святкування 9 травня за участю керівників міста та області на території обласного госпіталю традиційно були висаджені дерева.

 


Переглядів: 5890
Поширень: 0