За розміщення оголошень у невстановлених місцях їх авторів будуть повідомляти у автоматичному телефонному режиміЗ допомогою нового програмного забезпечення будуть здійснюватись автоматичні дзвінки на різні номери телефонів із тим, щоб донести те чи інше повідомлення абонентам. Ця функція буде поширюватись на вінничан, які розміщують свої оголошення у невстановлених для цього місцях: на парканах, електричних опорах, малих архітектурних формах, будівлях тощо.

Міська влада вже кілька років намагається прибрати з вулиць міста стихійні «дошки оголошень», які хаотично з\'являються на зупинках громадського транспорту, різних парканах (в тому числі і на тих, якими огороджують будівельні майданчики), та в інших місцях, які не передбачені для таких цілей. Такі обклеєні папером місця значно псують зовнішній вигляд міста і суперечать правилам благоустрою обласного центру.

Місця скупчення таких оголошень відслідковує інспекція по контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Вінниці. Два роки тому працівники інспекції запровадили один із методів боротьби із порушниками, який передбачає автоматичні За розміщення оголошень у невстановлених місцях їх авторів будуть повідомляти у автоматичному телефонному режимідзвінки на номери телефонів, що вказані в оголошеннях. «Раніше міська рада сплачувала за ці послуги ТОВ фірма «Радіо». Тепер цим питанням буде займатись «Цілодобова варта» і не будуть витрачатись бюджетні кошти для оплати додаткової послуги телефонного зв\'язку», - говорить начальник інспекції по контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Вінниці Василь Гайовик.

Альтернативою для людей, які хочуть розмістити свої рекламні листівки на вулиці, є спеціальні дошки оголошень. «За нашими даним у Вінниці встановлено майже 350 дошок, де можна розміщувати свої оголошення, - говорить міський голова Володимир Гройсман. - Тому система по автоматичному здійсненню дзвінків буде працювати, для того, аби люди розуміли, що клеїти оголошення у невстановлених місцях не потрібно, і за це вони можуть понести адміністративну відповідальність».


Переглядів: 4006
Поширень: 0