Державні службовці продовжують змагатися в спартакіадіЗ метою активізації фізкультурно-спортивної роботи в усіх ланках системи державного управління, організації активного відпочинку державних службовців та пропаганди здорового способу життя, у м. Вінниця триває Х обласна Спартакіада серед команд державних службовців апарату облдержадміністрації, посадових осіб апаратів обласної та міської рад, структурних підрозділів облдержадміністрації.

Програма змагань складається з 6 видів спорту: волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів, шашок та вперше, за ініціативи голови обласної державної адміністрації Миколи Джиги, відбудуться змагання із плавання. Деякі із них уже завершилися.

Розпочалася Спартакіада змаганнями із настільного тенісу. В змаганнях взяли участь більше 20 державних службовців з 11 управлінь обласної державної адміністрації, а також посадові особи Вінницької обласної та міської рад.

Перемогу серед чоловіків вже другий рік поспіль здобув Володимир Корчак – начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації. У жінок перемогла Наталя Конюкова – представниця управління з питань фізичної культури та спорту.

Запекла боротьба точилася серед шахістів. Так, перше місце здобув Степаненко Сергій, який представляє управління у справах сім\'ї та молоді. Він лише на пів очка випередив Іванишина Олександра та Кучальського Володимира, які зайняли відповідно друге та третє місця. Серед жінок впевнено перемогла Радько Алла з виконкому Вінницької міської ради.

В змаганнях із шашок не було рівних минулорічному переможцю, а також переможцю ХІ Всеукраїнської спартакіади 2009 року в м. Алушта Сташко Дмитру, який представляє Головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

Державні службовці продовжують змагатися в спартакіадіУ жінок фаворитами були Романчук Людмила (управління у справах сім\'ї та молоді) та Джоган Таїсія (Головне фінансове управління). За рахунок очної зустрічі, яка припала на перший тур, перемогу здобула Джоган Таїсія.

В командному ж заліку після трьох видів змагань у І підгрупі лідирує виконавчий комітет Вінницької міської ради, управління у справах сім\'ї та молоді і Головне фінансове управління, відповідно, на другому і третьому місцях. У ІІ підгрупі команди розташовуються у наступному порядку: І – управління з питань фізичної культури і спорту, ІІ – управління капітального будівництва, ІІІ – управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю.

Наступний вид змагань – волейбол пройде на базі СК «Здоров\'я» з 23 по 25 травня 2011 року, за тиждень – футзал. Завершиться Спартакіада змаганнями із плавання 10 червня 2011 року.

Потрібно відмітити, що ця Спартакіада проходить в рамках ІІ етапу Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців. Її переможці, а також кращі спортсмени – державні службовці із районних державних адміністрацій сформують збірну команду Вінницької області, яка буде брати участь у фінальних змаганнях ХІІІ Всеукраїнської спартакіади, що традиційно пройде наприкінці вересня у м. Алушта на базі Олімпійського учбово-спортивного центру „Спартак”.

Змагання також проходять у всіх районах області

Нещодавно, в оздоровчому таборі «Світанок» с. Петрашівка (Ямпільського району) відбулась ІІІ спартакіада державних службовців. У змаганнях прийняли участь команди фінансового управління, казначейства, райдержадміністрації, пенсійного фонду, районної ради, управління праці, управління сільського господарства, земельний відділ.

У програму спартакіади входили 4 види спорту: шашки, настільний теніс, стрибки з місця, біг на 60 м. У командному заліку перемогу здобула команда пенсійного фонду, друге місце посіла команда управління праці, на третьому – команда райдержадміністрації.


Переглядів: 5047
Поширень: 0