24-27 травня у Вінницькому національному технічному університеті буде проведений фінал Всеукраїнських інженерних змагань, які організовані Радою студентів технічних університетів Европи - BEST(Board of European Students of Technology).

Цей захід дає змогу студентам технічних вишів проявити свою винахідливість, інженерні навички, виявити свої унікальні технічні таланти для виконання нестандартних завдань.

Історія інженерних змагань в Україні почалася у 2009 році із входом країни до складу учасників та організаторів EBEC(European BEST Engineering Competitions), тоді і відбулися перші Всеукраїнські інженерні змагання.

Проводитися інженерні змагання будуть за участю чотирьох університетів: Вінницького національного технічного університету, Запорізького національного технічного університету, Національного університету «Львівська політехніка», Національного технічного університету України «КПІ». Кожна з команд уже є переможцем локальних інженерних змагань у своєму місті у категоріях Team Design або Case Study.

У Вінниці захід проходитиме протягом 3 днів, за які кожна з 8 команд повинна буде виконати певне завдання. Команди складаються з 4-х учасників.

Пропонується 2 категорії змагань:

Team Design – команда, маючи обмежений набір матеріалів та час, вирішує технічне завдання .

Case Study – вирішення аналітичних завдань, дослідження якого-небудь об’єкту чи процесу, представлення стратегічної моделі дії в конкретній ситуації. Розробкою завдань та проведенням змагань займаються організатори.

Генеральний партнером змагань вже третій рік поспіль є "Хонда Україна".

Академічний партнер – ТОВ «Подільська Січ»

Партнери змагань ТОВ НВП "Аква", ТОВ "METRO Cash&Carry Ukraine"

Медіа партнер – газета «20 хвилин»

Переможці фіналу Всеукраїнських інженерних змагань будуть представляти Україну 1-11 серпня на Європейських інженерних змаганнях в Туреччині (м. Стамбул).

Тому участь у фіналі Всеукраїнських інженерних змагань - це шанс стати кращим не лише в Україні, а й на міжнародному рівні! Бажаємо учасникам натхнення та високої інженерної думки!

За більш детальною інформацією завітайте на сайт (http://higenius.org.ua/) або до організаторів змагань: Дідук Роман (прес-секретар) 0636074713 [email protected], Бондар Олег  (головний організатор) 0676058198 [email protected].

 


Переглядів: 4231
Поширень: 0