Остаточно, враховуючи всі юридичні терміни і норми, Будинок побуту стане комунальним за два-три місяці, каже міський голова Володимир Гройсман.

- Перше рішення вже прийнято, - каже Володимир Гройсман. - Будемо сподіватись, що Закон буде стверджуватись і надалі. Аби ми повернули те, що нахабно намагались вкрасти у вінничан. Ми проводимо всі юридичні заходи по поверненню цього будинку у власність територіальної громади міста.

„Представники ТОВ "Торговий дім" (директор А. Гнатюк) незаконно оформили на себе право власності на цю будівлю, а далі двічі (9 грудня 2007 року і 18 січня 2008-го) посеред ночі намагались виставити будівельні риштування і перекрити доступ орендарів до Будинку побуту", зазначено у прес-релізі мерії.

Звільнену від незаконних власників частину Будинку побуту або виставлять на аукціон, або продадуть право оренди цієї частини будівлі - так само з аукціону. А от підприємців, які орендують приміщення у Будинку Побуту, міська влада обіцяє не чіпати. Хоча орендну плату, скоріш за все, переглянуть. Однак "драконівською" вона не буде, обіцяє мер.


Переглядів: 3410
Поширень: 0