Керівництво Вінницької області відвідало місто Гайсин. Під час робочої поїздки голова облдержадміністрації наголосив, що бізнес повинен виконувати свої соціальні зобов’язання перед територіальною громадою. Одним з таких прикладів є концерн «Укрпромінвест», який в Гайсині реконструює центральну районну лікарню. Микола Джига зазначив, що з допомогою родини Порошенків реконструкцію лікарні планують завершити до кінця року.

Голова облдержадміністрації переконаний, бізнес і влада можуть бути ефективними партнерами у реалізації соціальних проектів. Зокрема, він вважає перспективною формою співпраці патронування або шефство. Адже завдяки ефективному інвестору розвивається не лише економіка Вінничини, але і соціальна інфраструктура. І одним з таких інвесторів в області є концерн «Укрпромінвест». Губернатор висловив подяку за активну громадянську позицію генеральному директору концерну «Укрпромінвест» Герою України Олексію Порошенку.

Також 16 червня під час відвідин керівництвом області та міста Гайсинського цукрового заводу, який належить концерну, відбулась церемонія нагородження Героя України Олексія Порошенка найвищою відзнакою Вінниччини. За вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу області та з нагоди 75-річчя йому вручили зірку «За заслуги перед Вінниччиною».

За день до того, перебуваючи з робочим візитом у Вінниці, Президент України Віктор Янукович Вінниці особисто вручив Олексію Івановичу інавгураційну медаль з подякою за вагомий внесок в розбудову держави.
 


Переглядів: 3615
Поширень: 0