Цьогоріч капітального ремонту зазнали вулиці Пушкіна (ділянка від вул. Свердлова до готелю «Поділля»), Чорновола (від П\'ятничанського мосту до вул. Київської), Порика (від Воїнів Інтернаціоналістів до проспекту Юності), Воїнів Інтернаціоналістів (від вул. Келецької до Хмельницького шосе) та на вулиці Першотравневій (на ділянці від вулиці Хмельницьке шосе до вулиці Лесі Українки).

На черзі роботи по ремонту асфальтового покриття на вулицях Лебединського (від вул. Островського до Немирівського шосе), Червоних Партизан (від Л.Толстого до Свердлова). Також ремонту зазнають вулиця Козицького (від Староміського мосту до Соборної) та проспект Юності (від Хмельницького шосе до Стахурського).

Крім того, на сьогоднішній день проводяться роботи по влаштуванню парковки на 20 автомобілів біля в\'їзду до міської клінічної лікарні №2 на вулиці Київській. Тут проводяться роботи з розбирання бортових каменів та самого покриття тротуару; пристосування паркувальних місць для стоянки транспорту в тому числі інвалідів з тим, аби людям на візках було зручніше пересуватися до лікарні. Окрім цього, на новій парковці буде нанесено дорожню розмітку та встановлено дорожні знаки.

Серед додаткових робіт буде здійснюватись підняття люків оглядових колодязів інженерних мереж в межах паркувальної смуги; поточний ремонт тротуару на перехресті вулиць Київської та Грибоєдова; ремонт сходів перед входом до поліклініки з вулиці Київської. На влаштування основи парковки буде використано спеціальну геотекстильну решітку, яка допоможе зберегти зелені насадження.

Міський голова Володимир Гройсман зазначив, що такі місця для паркування автомобілів потрібні біля різних закладів обласного центру. «Такий варіант парковок є максимально прийнятним для Вінниці, оскільки це і збереження трави, і водночас нові місця для паркування автомобілів. - зазначив Володимир Гройсман. - Кількість автомобілів у місті щороку зростає, відтак, зростатиме і потреба в таких паркувальних смугах».


Переглядів: 3239
Поширень: 0