начальник УМВС у Вінницькій області Валерій НонікУ вступному слові начальник УМВС у Вінницькій області Валерій Нонік зазначив, що перше півріччя стало початком практичної реалізації адміністративних реформ і було непростим.

Апарат управління було скорочено на третину - на 183 посади. В подальшому, до кінця першого півріччя наступного 2012 року, скорочення штату відбудеться у всіх територіальних підрозділах. В цілому буде скорочено 20% особового складу міліції Вінниччини – більше тисячі працівників.

- Відбувається кардинальне реформування діяльності ДАІ, - зауважив генерал Нонік. Віднині її головна спрямованість – надання допомоги учасникам дорожнього руху, у профілактиці правопорушень на автошляхах.

- Саме для допомоги водіям та іншим учасникам дорожнього руху поновлюється робота стаціонарних постів. Їх планується обладнати всім необхідним для надання такої допомоги.

Наряди ДАІ здійснюватимуть патрулювання у рухомому режимі за визначеними маршрутами. Державтоінспекція переходить у підпорядкування начальників міськрайорганів, її особовий склад при цьому суттєво скорочується.

Буде скорочено 20% особового складу міліції Вінниччини – більше тисячі працівників

Валерій Нонік нагадав про нещодавно прийнятий за ініціативою Президента України Закон, яким скасовуються проведення технічного огляду для автомобілів, що належать громадянам, та зазначив, що найближчим часом планується запровадити можливість реєстрації нових транспортних засобів безпосередньо в автосалонах і за допомогою мережі Інтернет.

 


Переглядів: 3846
Поширень: 0