Цього року у Вінниці продовжилися ремонтні роботи в муніципальних закладах охорони здоров’я. Так, у пологовому будинку №1 відремонтовано приміщення приймального, гінекологічного та акушерського відділень та санвузлів. У МЛ «Центр матері та дитини» зроблено поточний ремонт палат, лабораторії та опалювальної системи. У КП «Медичний стоматологічний центр» відремонтовано системи водопостачання та вентиляції, замінено вікна на металопластикові. А у ЦМСД №5 зроблено капітальний ремонт рентген-кабінету.

В цьому році у м. Вінниці попри загальну складну фінансово-економічну ситуацію продовжується планомірна робота по покращенню якості надання медичних послуг вінничанам. В межах фінансових можливостей у закладах охорони здоров’я поступово ремонтуються приміщення, з’являється нове обладнання та покращуються умови перебування пацієнтів.

У цьому році проводився ремонт у пологових будинках міста. Так, у Вінницькому міському клінічному пологовому будинку №1, що по вулиці Хмельницьке шосе, 98 поточним ремонтом відновлені приміщення приймального, гінекологічного та акушерського відділень, приведено у відповідність до сучасних вимог сантехнічні вузли. У пологовому будинку №2 (вул. 50-річчя Перемрги, 18) проводився поточний ремонт клініко-біохімічної лабораторії.

У МЛ «Центр матері та дитини» (вул. Маяковського,138) проведено поточний ремонт палат інфекційно-боксованого відділення, приміщення клініко-діагностичної лабораторії, ремонт сантехнічних вузлів в педіатричному відділенні та опалювальної системи в пологовому будинку. Ведеться ремонт приміщень цокольного поверху пологового будинку, де буде створено сучасне централізоване стерилізаційне відділення.

Також чималий обсяг ремонтних робіт проведено у Центрах первинної медико-санітарної допомоги. Завершується капітальний ремонт приміщень 2-го поверху Амбулаторії загальної практики сімейної медицини «Центру первинної медико-санітарної допомоги №1», що по вулиці Пархоменка,13. Проведено капітальний ремонт приміщень корпусу №3 та розпочато ремонт приміщень корпусу №2 КЗ «Центру первинної медико-санітарної допомоги №2», що по вулиці Першотравневій,44.

У «Центрі первинної медико-санітарної допомоги №5» (вул. 50-річчя Перемоги, 49) зроблено поточний ремонт сантехнічних вузлів та капітальний ремонт рентген-кабінету. В Амбулаторії загальної практики сімейної медицини цього ж Центру, що по вулиці Маяковського, 138, проведено капітальний ремонт приміщень 1-го поверху та ремонт сантехнічних вузлів на 1-му та 2-му поверсі.

У приміщенні «Центру первинної медико-санітарної допомоги №6» (вул.50-річчя Перемоги,18) капітально відремонтовано коридор 3-го поверху, триває ремонт сходових клітин центрального та пожежного входу. Поточним ремонтом охоплено кабінети та сантехнічні вузли Центру. Зроблено і поточний ремонт приміщення Амбулаторії загальної практики сімейної медицини цього Центру, що по вулиці Станіславського,36.

Також у цьому році проведено капітальний ремонт приміщень ЛОР-відділення міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги по вул. Київська, 68 та поточний ремонт гнійно-септичного і приймального відділення цієї ж лікарні. Також в цьому році зроблено поточний ремонт приймального відділення міської клінічної лікарні №3, що по вулиці Маяковського,138.

Ремонт проводився й у стоматологічних закладах. У приміщенні КЗ міський клінічний стоматологічний центр (вул. Архітектора Артинова, 24) зроблено поточний ремонт приміщень 1-го поверху. А у КП «Медичний стоматологічний центр», що по вулиці Келецька,68, поточним ремонтом охоплено системи водопостачання та вентиляції. Також тут замінено вікна на металопластикові, що дозволить в подальшому ефективніше використовувати енергоресурси під час нового опалювального сезону.


Переглядів: 3633
Поширень: 0