Працівники обласного управління карного розшуку попередили скоєння замовного вбивства. 46-річна вінничанка почала шукати в певних колах людину, яка би погодилася вбити суперницю. У такий спосіб вона хотіла «віддячити» чоловіку, який після розлучення переїхав жити до іншої жінки, створив нову сім’ю. Інформація потрапила до вінницьких розшуковців, які успішно її реалізували, врятувавши життя 44-річній вінничанці.

Роль «кілера» зіграв оперативний працівник. Він декілька разів зустрічався з жінкою, яка за 5 тисяч доларів замовила для суперниці страшну смерть – її неодмінно мали вбити, завдаючи ударів молотком.

«Кілер» намагався відмовити її від такої кривавої помсти, бо у разі викриття можна заробити великий термін ув’язнення. Але ненависть жінки настільки затьмарила її розум, що вона і чути не хотіла про інші варіанти. У разі відмови вона обіцяла знайти іншого виконавця. Єдиний вихід, який нам залишався, розіграти вбивство жінки, - розповів заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Віктор Слободянюк. – Нам вдалося це зробити максимально правдоподібно. Вранці потерпіла вийшла з дому і дорогою на роботу зникла. Її чоловік забив тривогу близько обіду, адже вона не відповідала на дзвінки, на роботу не з’явилась. Рідні «потерпілої» нічого не знали про справжні причини її зникнення. Лише після затримання зловмисниці їхні хвилювання скінчилися - «вбита» вінничанка змогла повернутися додому.

Замовницю вбивства затримували близько півночі у м. Вінниці в дворі одного з будинків під час передачі грошей. Перед цим виконавець передав їй докази того, що замовлення виконане . Проти підозрюваної у скоєнні замаху на вбивство на замовлення відповідно до ч.2 ст.15 п.11 ч.2 ст.115 КК України порушено кримінальну справу. Розслідування триває.


Переглядів: 3242
Поширень: 0