17 листопада, на автошляху Вінниця – Калинівка, майже одночасно сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких загинули двоє людей.

Вчора, о 17.00, в селі Стрижавка, 64-річний водій автомобіля «БМВ-525», житель міста Житомир, рухаючись у напрямку міста Вінниці, скоїв наїзд на 62-річну пенсіонерку, яка в невстановленому місці перетинала проїжджу частину дороги.

Водій пояснив, що побачив жінку вже перед самим автомобілем. На вулиці було темно, вона раптово з’явилася посередині проїжджої частини дороги. Він загальмував та намагався об’їхати, але здійснити маневр не вдалося – зачепив її лівим боком автомобіля.

Внаслідок ДТП пенсіонерка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події.

Документуючи цю дорожньо-транспортну пригоду, працівники ДАІ вжили усіх необхідних заходів безпеки дорожнього руху: встановили тимчасові дорожні знаки, які вказували на оформлення ДТП, на службових автомобілях увімкнули проблискові маячки та поставили з обох боків автошляху регулювальників. Втім, через півтори години на цій же ділянці дороги, в декількох метрах від місця аварії, сталося ще одна ДТП – зіткнулися автомобіль «Volkswagen Passat» та рейсовий автобус «ПАЗ-32054».

За кермом рейсового автобусу сполучення «Вінниця-Калинівка-Дружне», знаходився 45-річний водій, 52-річний водій іномарки від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Причини аварії з\'ясовуються. Ніхто з пасажирів автобусу не постраждав.

За фактами дорожньо-транспортних пригод порушені кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».


Переглядів: 5588
Поширень: 0