21 листопада, о 16.00 годині, по Гніванському шосе, неподалік села Агрономічне Вінницького району, 32-річний водій автомобіля «Renault Kangoo», рухаючись у напрямку міста Вінниці, під час обгону вантажівки виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з маршрутним мікроавтобусом «Богдан».

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Renault Kangoo» з численними тілесними ушкодженнями каретою «швидкої допомоги» був доставлений до реанімаційного відділення вінницької міської лікарні. У салоні легковика, крім водія знаходився ще 21-річний пасажир, житель Хмельницької області, який від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

У маршрутному автобусі сполучення Вінниця – Маянів у момент аварії знаходилося 22 пасажири. Під час зіткнення автомобілів, одна з жінок, яка знаходилася у маршрутці отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічного відділення лікарні. Стан її здоров’я задовільний.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Проводиться розслідування.


Переглядів: 7418
Поширень: 0