У Вінниці 19-річний чоловік вбив перехожого, причиною тяжкого злочину став поганий настрій молодика.

Про подробиці події розповіли у СЗГ УМВС України у Вінницькій області. Як повідомляється закривавленого чоловіка знайшли перехожі близько 3-ї години ночі на алеї у парку відпочинку. Лікарі "швидкої", які за декілька хвилин прибули на місц, не змогли врятувати його і констатували смерть, яка настала від багаточисельних травм, несумісних з життям.

В результаті нещадного побиття загиблий отримав відкриту черепно-мозкову травму, перелом черепа. За словами начальника УКР УМВС у Вінницькій області Олександра Глянька, серед усіх версій вбивства найвірогіднішою була та, що тяжкий злочин було вчинено в результаті хуліганства.

У вбивці вочевидь не було корисливих мотивів – всі особисті речі загиблого залишилися при ньому, включаючи дорогий мобільний телефон. Чоловік працював сторожем у храмі неподалік місця, де його знайшли мертвим. Поблизу парку знаходиться супермаркет, оснащений зовнішніми камерами спостереження.

Міліціонери перевіряли усіх людей, відзнятих на відео, які пересувалися в певний проміжок часу в напрямку місця злочину. Вдалося знайти свідків, які описали молодика, що потрапив під підозру. Під час перевірки його алібі правоохоронці з\'ясували, що він говорив неправду.

У підозрюваного також вилучили одяг зі слідами крові. Як вдалося з\'ясувати, того вечора молодий вінничанин посварився зі своєю дівчиною. Повертаючись пішки додому через парк, він зігнав злість на випадковому перехожому.

Наразі молодик перебуває під арештом, порушено кримінальну справу. У разі доведення вини вбивці загрожує до 15 років в\'язниці.
 



Переглядів: 4023
Поширень: 0