Жорстоко вбили чоловіка двоє братів у Вінниці. Вони залізли на одне з підприємств міста, щоб украсти кольоровий метал. Та їхнім планам завадив охоронець.

Тіло п\'ятдесятип\'ятирічного охоронця знайшли вранці поблизу адмінбудівлі працівники підприємства. Викликали правоохоронців - ті одразу констатували: чоловіка вбито, бо на його тулубі численні ушкодження. А залізли зловмисники на територію, аби вкрасти кольоровий метал. Тож міліціянти почали перевіряти пункти приймання брухту, опитувати громадян, які мешкають неподалік місця скоєння злочину й тих, хто працює на сусідніх підприємствах. У слідчих була зачіпка.

Олександр Глянько, керівник відділу УМВС України у Вінницькій області:

- Преступники через забор с небольшого отверстия проникли, и через него убегали. На штыре потеряли карман, он был оторван.

Зрозуміло, крадіям завадив охоронець, який їх помітив.

Олександр Глянько, керівник відділу УМВС України у Вінницькій області:

- Охранник обнаружил их, пытался задержать, сообщить в милицию, но они ему не дали, опередили.

Затримали підозрюваних у місті Стриї Львівської області. Ними виявилися двоє братів - 29 та 37 років. Вони ніде не працювали, крали метал - з того й жили. Один із них уже був засуджений за вбивство, і пробув 15 років у в\'язниці. Попри докази підозрювані своєї вини не визнають.

Затриманий:

- Мы не считаем себя виновными, потому что мы не виноваты.

Тепер підозрювані в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Решту свого життя брати можуть просидіти за ґратами.

 



Переглядів: 3339
Поширень: 0