Посварившись зі своєю співмешканкою, розгніваний чоловік схопив металевий совок і почав наносити їй удари. Він завдав їй близько 40 поранень, від яких наступила масивна крововтрата і незабаром 65 – річна жінка померла. Це сталося днями в одному із сіл Літинського району.

Як повідомив начальник Літинського райвідділу міліції Олександр Король, по «гарячих» слідах працівники міліції виявили підозрюваного та провели його затримання. 47 – річний чоловік, як з’ясувалося, з покійною жінкою проживав останніх сім років. Він ніде не працював і нерідко зловживав спиртними напоями. На цьому підґрунті між подружжям постійно виникали сварки. Чоловік категорично відмовлявся шукати роботу і жив виключно на гроші, які час від часу забирав у співмешканки. У день останньої сварки він також був під дією алкоголю.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі і за даним фактом порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого ). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 3577
Поширень: 0