Хто вкоротив віку дівчині працівники міліції встановили вже за декілька годин та затримали підозрюваного у вбивстві. 24-річний житель Тульчина раніше уже відбував покарання за крадіжки.

слідство

Міліціонери з’ясували, що загибла познайомилась зі своїм вбивцею в одному з розважальних закладів райцентру. Кафе було обладнано камерами відеоспостереження, які зафіксували чоловіка, в товаристві якого провела той злощасний вечір дівчина.

Ввечері молоді люди на таксі дістались до села і дівчина погодилась, аби новий знайомий провів її додому. Залишившись наодинці з новою знайомою, молодик захотів інтимних стосунків, однак вона не пристала на його пропозицію. Між молодими людьми виникла сварка. Чоловік розлютився і почав нещадно бити дівчину руками та ногами. Спинився зловмисник, коли жінка вже не дихала. Зрозумівши що накоїв, він забрав мобільний телефон та годинник жертви і на автобусі вирушив додому.

Працівники міліції затримали на робочому місці зловмисника, який працював диспетчером служби таксі. Він не сподівався, що правоохоронці зуміють розкрити таємницю його кривавого побачення.

затриманий

За даним фактом слідчим відділом Тульчинського райвідділу міліції було відкрито кримінальне провадження за п.6 ч.2 ст.115 КК України « Умисне вбивство з корисливих мотивів». Затриманому загрожує до 15-ти років ув’язнення з конфіскацією майна. Поки триває слідство чоловік перебуватиме за гратами.



Переглядів: 5406
Поширень: 0