На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка знайшла мертвого господаря. За результатами судово-медичної експертизи смерть потерпілого настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми та численних тілесних ушкоджень.

Працівники міліції одразу приступили до пошуку особи, яка так жорстоко розправилась із господарем оселі. Невдовзі за підозрою у скоєнні цього злочину був затриманий 19-річний житель села Вахнівка, Липовецького району. Міліціонери з\'ясували, що 6 березня пізно вечором він прийшов до квартири щоб провідати матір свого знайомого, що відбував покарання в місцях позбавлення волі та яка проживала з потерпілим. Останньому непрошений гість не сподобався і під час раптово виниклої сварки, яка переросла у бійку підозрюваний почав бити чоловіка руками і ногами в область голови та тулуба. В результаті, після побиття, через декілька годин потерпілий помер на місці.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 КК України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Зловминику загрожує до восьми років тюрми.



Переглядів: 3978
Поширень: 0