Співробітники 1-го відділу міліції міста Вінниці отримали інформацію, що біля однієї з вінницьких багатоповерхівок знайдено мертвого чоловіка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Загиблим виявився 50-річний, раніше судимий житель Вінницького району. Численні садна на обличчі потерпілого свідчили, що смерть чоловіка була насильницькою.

У ході розслідування оперативники шукали свідків та ретельно перевіряли осіб, які можуть бути причетними до скоєння кримінального правопорушення. Менш ніж за добу, правоохоронці встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 23-річний непрацюючий вінничанин.

Зі слів затриманого, того дня він розпивав спиртні напої з приятелями у квартирі одного з них. Вночі, коли всі вже спали, між підозрюваним та потерпілим виникла запекла сварка, оскільки чоловік з кримінальним минулим вирішив повчати хлопця. Не витримавши п\'яного напору, молодик декілька разів вдарив старшого чоловіка в обличчя, в результаті чого потерпілий отримав смертельну травму. Усвідомивши, що вбив людину, вінничанин злякався і втік з місця злочину.

Прокинувшись та виявивши труп, власник житла з приятелем винесли тіло вбитого чоловіка з квартири та поклали на лавці біля сусіднього будинку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого”(карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років). Ведуться слідчі дії.



Переглядів: 3638
Поширень: 0