Про це повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

В одному з сіл Калинівського району на подвір’ї власного домогосподарства місцева жителька виявила труп свого 27-річного племінника.

Слідчо–оперативною групою працівників міліції було встановлено, що смерть потерпілого настала від ножового поранення в область серця. Під підозру правоохоронців у скоєнні вбивства одразу потрапив 22-річний троюрідний брат загиблого.

Як з’ясувалося, напередодні трагедії молоді люди посварилися через диски з фільмами, які старший брат дав молодшому подивитись, а той не повернув. З’ясування стосунків відбувалося на подвір’ї близько дванадцятої години ночі. Розлючений молодик, не отримавши усіх дисків, вдарив брата ножем у груди. Після цього чоловік пішов у будинок, та нікому нічого не сказавши, ліг спати, а зранку поїхав в Вінницю на роботу. Працював він на будівництві, там його і затримали оперативники.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.



Переглядів: 3232
Поширень: 0