В ході проведення перевірки міліціонери встановили, що молодик заманював дітей до своєї квартири і схиляв їх до статевих актів. В ході перевірки показів, які дали діти, було встановлено особу підозрюваного. Ним виявився ніде непрацюючий вінничанин, раніше судимий за корисливі злочини. Працівники міліції затримали кривдника у його квартирі.

- Нами було отримано оперативну інформацію про місце перебування підозрюваного на одній з квартир. На підставі ухвали суду про проведення обшуку ми прийшли за відповідною адресою, де затримали дану особу. Чоловік спокійно відреагував на нашу появу та опору не чинив. В ході обшуку помешкання експерти вилучили речові докази, - розповів начальник сектору кримінальної міліції Вінницького МВ УМВС України у Вінницькій області Володимир Борищук.

- Зловмисник показував неповнолітнім фотографії та малюнки порнографічного змісту. Наразі перевіряється інформація та проводяться всі необхідні судово-медичні експертизи, які повинні встановити чи здійснював чоловік статеве насильство над дівчатами. На даний час затриманий перебуває у спеціалізованому закладі, де проводиться психіатрична експертиза, - говорить Кирило Доценко.

За даними фактами відкрито два кримінальних провадження за ч. 4 ст. 152 КК України (зґвалтування малолітньої), що карається позбавленням волі на строк до 15 років та ще одне за ч.2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх)КК України, що передбачає до 8 років в’язниці. Триває слідство.
 



Переглядів: 4204
Поширень: 0