До Шаргородського райвідділу міліції по телефону спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що на автошляху між селами Михайлівка-Мурафа при в`їзді в с. Михайлівка виявлено тіло 54-річного жителя села Михайлівка з явними ознаками наїзду на нього транспортного засобу.

Як встановили правоохоронці, дорожньо-транспортну пригоду між 22 та 23 годинами 24 липня на власному автомобілі "ВАЗ-21099" скоїв 33-річний житель с. Клекотина. Автомобіль було виявлено із пошкодженою лівою передньою фарою, деформованою лівою частиною капота, з пошкодженням лобового скла та помішено на штрафмайданчик Шаргородського РВ.

Марку автомобіля, яким смертельно було травмовано чоловіка, вдалося встановити по уламкам скла від фар, які знайшли правоохоронці на місці ДТП. За допомогою бази АІПС були встановлені автомобілі марок «ВАЗ-2109» та «ВАЗ-2108», що належать місцевим жителям та прилеглих сіл Шаргородського району.

Автовласник зізнався у скоєному. За його словами він вирішив, що пішохід помер, відволік його подалі на траву і поїхав геть.

За фактом ДТП відкрито кримінальне впровадження відповідно до ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами). Покарання передбачає обмеження волі строком від 3-х до 8 років. Наразі проводиться експертиза, якою буде встановлено, чи не залишив водій жертву у небезпеці для життя.



Переглядів: 3556
Поширень: 0