Працівники міліції затримали жмеринчанина за підозрою у скоєнні вбивства своєї співмешканки. Тіло жінки, яка рахувалась безвісти зниклою, вбивця закопав у лісосмузі недалеко від свого будинку.

З заявою про зникнення сестри до міліції звернулась 61-річна пенсіонерка. Жінка повідомила, що вона втратила зв’язок з рідною сестрою, жителькою м. Вінниці, яка 14 вересня поїхала до співмешканця у с. Сьомаки Жмеринського району.

52-річний співмешканець зниклої пояснив, що 14 вересня до нього прихала жінка, повідомила, що покидає його, зібрала свої речі та пішла. Більше він її не бачив. Розповідаючи про події того дня, чоловік помітно нервувався та плутався у показах. Правоохоронці запідозрили, що він щось приховує, і може бути причетним до зникнення 57-річної вінничанки.

Як розповів начальник Управління карного розшуку УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько, правоохоронцями була проведена кропітка робота по збиранню доказів, після пред’явлення яких чоловік зізнався у вбивстві та розповів, що відбулось насправді.

Під час вечері між співмешканцями спалахнула сварка, під час якої господар табуретом декілька разів вдарив жінку по голові. Обидва учасники трагедії перебували в стані алкогольного сп’яніння. Усвідомив, що накоїв, чоловік лише зранку наступного дня, коли протверезів. Аби приховати сліди злочину, він виніс тіло загиблої у лісопосадку неподалік від будинку та закопав. Усі її речі та знаряддя вбивства чоловік спалив.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення.



Переглядів: 3654
Поширень: 0