За словами начальника Управління карного розшуку Олександра Глянька, відразу було організовано роботу слідчо-оперативної групи на місці злочину, опитування мешканців будинку. Ця квартира вже була знайома працівникам міліції, адже в квітні цього року за цією адресу було скоєно вбивство чоловіка, якого потім п’яна компанія винесла і залишила на лавці біля будинку.

Господар помешкання, викликавши швидку допомогу, втік, боючись відповідальності, що в його квартирі вдруге вбили людину. Шукали його, а також усіх учасників нічного застілля, яке, як розповіли жителі будинку, до ранку було в квартирі. Оперативники менш ніж за добу розкрили цей злочин, встановивши близько десятка осіб, які гостювали того дня в квартирі, де сталося вбивство.

40-річного підозрюваного у вбивстві чоловіка розшукові затримали неподалік місця злочину – чоловіка видав одяг з плямами, схожими на кров. Він здаля спостерігав за роботою міліції. В минулому він двічі притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство.

Наразі його затримано, вирішується питання про арешт на період досудового розслідування.

За фактом навмисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України. Підозрюваному загрожує до 15 років за гратами.



Переглядів: 3656
Поширень: 0