Працівники вінницької міліції затримали 54-річну вінничанку, яка з хуліганських спонукань серед білого дня сокирою пошкодила стіни під’їзду багатоповерхівки та вхідні двері одного з мешканців будинку. Затримавши жінку, міліціонери виявили в неї підроблене пенсійне посвідчення.

Близько о четвертої години дня до 2-го відділу міліції надійшло повідомлення від 26-річного вінничанина про те, що невідома жінка безпричинно з хуліганських спонукань пошкодила сокирою вхідні двері його квартири та нанесла йому тілесні ушкодження.

На місце події за декілька хвилин прибули працівники міліції і затримали дебоширку. Як розповів потерпілий, знаходячись у квартирі, він почув на сходинковій площадці підозрілий шум. Відчинивши двері, він побачив незнайомку, яка сокирою рубала стіни. Зробивши жінці зауваження, чоловік навіть не підозрював, що стане жертвою її агресивної поведінки. Жінка нанесла удар по його дверях. Чоловік не розгубився і вибив сокиру з рук незнайомки, після чого зателефонував у міліцію. В цей час розлючена жінка накинулася на нього з кулаками, подряпала та розірвала одяг. Лише приїзд групи міліції вгамував нападницю.

Затриманою виявилась 54-річна вінничанка. Свій вчинок жінка пояснити не змогла. При ній було пенсійне посвідчення, і назвалася вона ім’ям, зазначеним у документі. Як з’ясувалося під час перевірки, цей документ підроблений. Справжня в ньому лише фотокартка, яку затримана переклеїла. Справжня власниця посвідчення кілька років тому за невідомих обставин його втратила.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство) та ч.1 ст. 358 КК України (підробка документів). За такі правопорушення передбачено покарання до 5 років обмеження волі.

Наразі жінці призначена судово-психіатрична експертиза, яка встановить чи є вона осудною і може нести кримінальну відповідальність за свої дії.



Переглядів: 3434
Поширень: 0