Трагедією скінчилась подорож 22-річного жителя села Огіївки Гайсинського району на вкраденій автівці «Volkswagen Passat». На одній з вулиць міста Гайсина п’яний автовикрадач скоїв наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину дороги. У лікарні під час надання медичної допомоги 34-річна потерпіла померла.

Близько шостої години вечора до міліції надійшло повідомлення про те, що в місті Гайсин на вулиці 1-го Травня водій автомобіля «Volkswagen Passat» збив жінку.

ДТП у Гайсині

Екіпаж працівників ДАІ затримав 22-річного водія на місці пригоди. Він знаходився у стані алкогольного сп’яніння та ледь тримався на ногах. Коли міліціонери поросили його надати документи на автівку та водійське посвідчення, з’ясувалося, що даний автомобіль належить зовсім іншій людині, а горе-водій опинився за кермом випадково. З його слів, він просто без дозволу власника взяв її покататися.

Невдовзі до міліції з заявою про викрадення машини марки «Volkswagen Passat» звернувся 37-річний житель міста Гайсина. Заявник повідомив, що ненадовго залишив свій незачинений автомобіль на вулиці Б. Хмельницького, а сам вибіг у справах. Коли повернувся – автівки не було. Ключі від машини знаходилися у замку запалювання.

ДТП у Гайсині

Попередньо встановлено, що близько 20 хвилин нетверезий водій роз’їжджав вулицями міста, наражаючи оточуючих на небезпеку. Його подорож скінчилась трагедією для 34-річної місцевої жительки, яка потрапила йому під колеса. З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпіла була госпіталізована до реанімаційного відділення районної лікарні, де під час надання медичної допомоги померла.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) та ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Наразі триває розслідування.



Переглядів: 3833
Поширень: 0